Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

Dragi kupci, Iskoristite pogodnosti naše usluge i izbjegnite gužve. Odlučite se za brzu i pouzdanu dostavu na teritoriju cijele Republike Hrvatske, uključujući i naše otoke. Dostavu naplaćujemo prema težini.

Cijena dostave sa pouzećem

Paket do 1 kg  – 4,40 € (33,15 kn)

Paket od 1-2 kg – 4,80 € (36,17 kn)

Paket od 2-5 kg  – 5,95 € (44,83 kn)

Paket od 5-10 kg  – 6,35 € (47,84 kn)

Paket od 10-15 kg – 6,90 € (51,99 kn)

Paket od 15-20 kg – 7,50 € (56,51 kn)

Paket od 20-25 kg – 8,05 € (60,65 kn)

Paket od 25-31 kg - 8,85 € (66,68 kn)

iskazan je na računu

n dostave Isporuku robe vršimo putem Overseas kurirske službe Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Naručene artikle dostavljamo na području cijele Hrvatske. Napomena: dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala.

Rok dostave Kupcu se roba dostavlja do ulaznih vrata zgrade ili u prostore stanovanja, U slučaju da se ne zatekne kupac u vrijeme dostave paketa, kurir ostavlja obavijest, te će e paket ponovno pokušati dostaviti slijedeći dan. Dostavu obavljamo u roku od 2 - 72 sata, (ovisno o mjestu dostave). Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Obaveze kupca Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 72 sata od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti! U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio Šumoopskrbi bez isporuke kupcu i sl.) Šumoopskrba ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!


VSC Pro+ Internet Trgovina   Otvaranje Web Shopa