Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

Dragi kupci, Iskoristite pogodnosti naše usluge i izbjegnite gužve. Odlučite se za brzu i pouzdanu dostavu na teritoriju cijele Republike Hrvatske, uključujući i naše otoke. Dostavu naplaćujemo prema težini.

Cijena dostave sa pouzećem

Paket do 1 kg  – 3,70 € 

Paket od 1-2 kg – 4,10 € 

Paket od 2-5 kg  – 5,25 € 

Paket od 5-10 kg  – 5,65 € 

Paket od 10-15 kg – 6,25 € 

Paket od 15-20 kg – 6,0 €8 

Paket od 20-25 kg – 7,40 €

Paket od 25-31 kg - 8,15 € 

iskazan je na računu

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70 €. Narudžbe iznad 70 €, a teže od 20 kg ne smatraju se paketom. Narudžbe teže od 20 kg smatraju se paletnom dostavom i za njih ne vrijedi besplatna dostava nego se dostava obračunava po posebnom cijeniku. 

 Isporuku robe vršimo putem Overseas kurirske službe Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Naručene artikle dostavljamo na području cijele Hrvatske. Napomena: dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala.

Rok dostave Kupcu se roba dostavlja do ulaznih vrata zgrade ili u prostore stanovanja, U slučaju da se ne zatekne kupac u vrijeme dostave paketa, kurir ostavlja obavijest, te će e paket ponovno pokušati dostaviti slijedeći dan. Dostavu obavljamo u roku od 2 - 72 sata, (ovisno o mjestu dostave). Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Obaveze kupca Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 72 sata od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti! U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio Šumoopskrbi bez isporuke kupcu i sl.) Šumoopskrba ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!


VSC Pro+ Web Trgovina   Online prodaja