Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

Dragi kupci, Iskoristite pogodnosti naše usluge i izbjegnite gužve. Odlučite se za brzu i pouzdanu dostavu na teritoriju cijele Republike Hrvatske, uključujući i naše otoke. Dostavu naplaćujemo prema težini.

Cijena dostave sa pouzećem

Paket do 1 kg  – 3,40 € (25,62 kn)

Paket od 1-2 kg – 3,70 € (27,88 kn)

Paket od 2-5 kg  – 4,55 € (34,28 kn)

Paket od 5-10 kg  – 4,85 € (36,54 kn)

Paket od 10-15 kg – 5,25 € (39,56 kn)

Paket od 15-20 kg – 5,70 € (42,95 kn)

Paket od 20-25 kg – 6,10 € (45,96 kn)

Paket od 25-31 kg - 6,70 € (50,48 kn)

iskazan je na računu

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 €

 Isporuku robe vršimo putem Overseas kurirske službe Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Naručene artikle dostavljamo na području cijele Hrvatske. Napomena: dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala.

Rok dostave Kupcu se roba dostavlja do ulaznih vrata zgrade ili u prostore stanovanja, U slučaju da se ne zatekne kupac u vrijeme dostave paketa, kurir ostavlja obavijest, te će e paket ponovno pokušati dostaviti slijedeći dan. Dostavu obavljamo u roku od 2 - 72 sata, (ovisno o mjestu dostave). Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Obaveze kupca Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 72 sata od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti! U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio Šumoopskrbi bez isporuke kupcu i sl.) Šumoopskrba ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!


VSC Pro+ Online Trgovina   Internet prodaja