Šumoopskrba d.o.o.

Garancija kvalitete
Kvaliteta je jedna od naših temeljnih vrijednosti.
Posebnu pozornost posvećujemo razvoju usluga za naše korisnike. Kontrola kvalitete svih procesa u našem poslovanju i stavljanje korisnika na prvo mjesto garantiraju sigurnost internet kupnje i zadovoljstvo kupaca.

Kvaliteta koju od nas očekujete je naš svakodnevni posao.
Znamo da je kupovina preko interneta drugačija od kupovine u trgovini. Dok šećete trgovinom možete dotaknuti proizvode, procijeniti ih golim okom i doslovno „vidite što kupujete“. Pred nas to stavlja izazov da u svakom trenutku imate sigurnost da će proizvodi koje naručite doći do vašeg kućnog praga točno onakvi kakvi su i na internetu.

Za nas to znači da vam moramo svakodnevno nuditi najvišu moguću razinu kvalitete.

Što vidite na webu, to i dobijete kod kuće
Odabrali smo vrhunske proizvode naših dobavljača pa tako na Šumoopskrbinom webu možete pronaći i naručiti odabrane proizvode za koje garantiramo visoku kvalitetu.
Svjesni smo da proizvode ne možete dotaknuti i da to može otežati vaš odabir te upravo zbog toga svakodnevno garantiramo da Vas nećemo razočarati.

Pakiramo onako kako bi i vi pakirali u trgovini
Upravo tako pakiramo i za vas - najvažnije nam je da ste zadovoljni sa svojom dostavom i da nijedan artikl nije oštećen. Naši djelatnici pomno pakiraju sve proizvode s našeg skladišta i distributivnog centra te ih pakiraju na način da uvijek stignu neoštećeni do vas.

Akcije, širok asortiman, sigurnost plačanja i načini plačanja
Brza dostava i preuzimanje u poslovnicama
Komunikacija s kupcima i mogućnost povrata